Opis radnog mjesta
- Primanje, pregled i skladištenje robe za proizvodnju poslastica.
- Priprema širokog spektra polugotovih i gotovih poslastica.
- Rukovanje tehnološkim strojevima i opremom.
- Strogo poštivanje recepata, kvalitete i kvantitete korištenih sastojaka.
- Poštivanje strogih higijenskih standarda i prakse.
- Izvođenje sezonske kontrole kvalitete proizvoda.
- Rezanje i uređivanje gotovih proizvoda i poslastica.
- Prikupljanje uzoraka polugotovih i gotovih proizvoda za potrebe laboratorijske analize.
Za kompanije - steknite samopouzdanje prilikom odlučivanja o platama
Pravedno odredite plate zaposlenih. U tome će vam pomoći detaljan izvještaj o platama. Uvijek ćete imati pri ruci relevantne podatke o platama.
Najčešći put karijere zaposlenika
Grafikon prikazuje kako zaposlenici najčešće napreduju u karijeri. Kliknite na naziv radnog mjesta da biste se upoznali s podacima o plaćama.
Pozicija Konditor - Poljoprivreda, prehrambena industrija na tržištu rada
Ova pozicija je
rangiran na
Predstavljanje žena na položaju
Prosečna starost ispitanika u poziciji
520. mjesto
Obućar
Tekstilna, kožna, odjevna industrija
243 - 526 USD
487. mjesto
Mehaničar bicikla
Uslužna industrija
1. mjesto
Country Manager
Viši menadžment
1 275 - 3 998 USD
Je li ovaj raspon plaća prevelik?
Prosječnu platu u vašoj regiji možete saznati ispunjavanjem kratkog upitnika
Uporedi svoju platu sa drugima.Saznajte detaljne informacije o plaćama u vašoj zemlji
Pro
Izveštaj o plati za kompaniju
115,00 BAM*
* sa uključenim PDV-om / 98,29 BAM bez PDV-a
Narudžba- Plata na poziciji po regionima*, obrazovanju, praksi, veličini poslovanja
- Ukupna plaća i njene komponente* (varijabilna komponenta, provizije, nagrade)
- Distribucija odgovora na platni spisak
- Raspon plata izražen je 1. decilom, 1. kvartilom, medijanom, 3. kvartilom, 9. decilom i prosečnom zaradom.
- Detaljna analiza svih nadziranih nefinancijskih pogodnosti koje se pružaju*
- Analiza finansijske koristi* * dostupno kada se koristi regresijski model